Selecteer een pagina

COLLECTIE

Onze collectie is gebaseerd op het slapen en de slaapkamer. Een goede nachtrust bestaat uit gezond slapen, een goed herstel van de inspanningen van de vorige dag en in een optimaal klimaat. Daarbij denken we aan het juiste slaapsysteem met een goed hoofdkussen in een gezonde en sfeervolle ambiance.

Een slaapsysteem bestaat uit een aantal samenhangende onderdelen. Een matrasdrager (ledikant met lattenbodem, boxspring) en een matras met of zonder topdek. Deze onderdelen dienen op de juiste wijze gecombineerd te worden. Wij helpen u bij het maken van die keuze.

Het hoofdkussen is misschien wel het voornaamste onderdeel van een goede nachtrust. Het kussen dient ook optimaal te passen bij het postuur en vooral ook te combineren met het matras. We hebben daarvoor onze testkussens die u thuis kunt uitproberen.

Hieronder verstaan we de “software” van uw boxspring of ledikant. Het begint bij het molton hoeslaken, vervolgens de katoenen hoes, dan het dekbed met het overtrek. Dit alles bepaalt mede de sfeer in uw slaapkamer.

Verder hebben wij nog een serie “slaapkamer-gerelateerde” producten, zoals bedlampjes enz.

Showroom:

Dorpsstraat 49c
4284 EG Rijswijk NB
info@swartslaapstudio.nl
T: 0183-441324

Openingstijden:

Vrijdag : 9:00 – 20:00 uur
Zaterdag : 9:00 – 16:00 uur

Print Friendly, PDF & Email